Українська правда

Динамо відмовило телеканалу Ахметова у доступі до роздягальні команди після Суперкубка

Сергей Шемшученко — 17 липня 2016, 19:12

Динамо відмовило телеканалу Футбол 1/2 у доступі до роздягальні команди після матчу за Суперкубок.

Про це розповів заступник прес-аташе Динамо Богдан Булига.

"Динамо завжди спілкується з пресою, але зараз склалася ситуація, що некоректні висловлювання експертів телеканалу Футбол призвели до того, що динамівці відмовили даному телеканалу в спілкуванні", - сказав він.

"Футбольний клуб Динамо Київ завжди дотримувався регламентних норм, і цього разу тренер команди Сергій Ребров вийшов у флеш-зону і відповів на питання журналістів телеканалу-транслятора", - зазначив Булига.

За його словами, капітан команди Олександр Шовковський також вийшов до журналістів, привітав усіх з перемогою.

"На питання журналіста він сказав, що всі відповіді дадуть експерти телеканалу Футбол Леоненко і Морозов. Однак з незрозумілих причин цей коментар не потрапив в ефір згаданого телеканалу", - продовжив Булига.

"Всі інші гравці вільно спілкувалися з усіма іншими представниками ЗМІ після матчу на Суперкубок України", - сказав заступник прес-аташе Динамо

Булига підкреслив, що Динамо Київ під час своїх перемог і тріумфів завжди дозволяло телеканалу Футбол бути присутнім в роздягальні команди і проводити там зйомку, але цього раз було прийнято рішення відмовити каналу в доступі до роздягальні.

"Динамо ніколи не порушує регламент - на відміну від колишнього тренера Шахтаря, який неодноразово відмовляв каналу-транслятору в післяматчевих коментарях", - цитує Булигу "Динамомания".

Як відомо, раніше експерт каналу Футбол Сергій Морозов заявив, що Андрій Ярмоленко - футбольне бидло.