Українська правда

Денисов: У Динамо бойкот? Нехай команда не виходить на матч Ліги чемпіонів

Сергей Шемшученко — 19 липня 2016, 10:13

Директор телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександр Денисов висловив свою думку стосовно відмови гравців і тренера Динамо давати інтерв'ю офіційному транслятору УЄФА і УПЛ.

"Ніхто ні за ким не бігає. Є регламент, згідно з яким головний тренер Динамо дав коментар після матчу за Суперкубок України. Потім хтось пише, мовляв, не дали коментар і так далі.

Мені це нагадує анекдот про дівчину, яка стоїть на балконі і кричить чоловікові, що проходить по вулиці: "Чоловік, я вас боюся". Чоловік запитує: "Чому"?. Дівчина відповідає: "Ви мене згвалтуєте". Чоловік: "Так ви ж на балконі". Дівчина: "Так я зараз спущуся". Ось це приблизно такий же випадок. Є коментар згідно регламенту, а далі хто там чого не хоче. Якщо не хочуть - і не потрібно.

Здається, хтось з цього роздуває цілу історію. Канал готовий працювати, співпрацювати. Динамо не дає коментар телеканалам "Футбол 1"/"Футбол 2". Ну, нехай Динамо не виходить на матч, який показують телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2".

Якщо протест до кінця, то нехай не вийдуть на матч Ліги чемпіонів, адже його показуватимуть телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2". Динамо також може відмовитися від гонорару, який вони отримають від участі в Лізі чемпіонів. Адже гонорар клубам формується з грошей, які канали "Футбол 1"/"Футбол 2" платять УЄФА за медіаправа.

Тоді при чому тут коментар? Ми адже коментарі не для каналів "Футбол 1"/"Футбол 2" пишемо. Це те, що хочуть чути уболівальники, так само як і бачити матч. Ну, так до чого це все", - цитує Денисова офіційний сайт телеканалів Футбол.

Раніше повідомлялося, що Динамо відмовило телеканалу Ахметова у доступі до роздягальні команди після Суперкубка України.