Українська правда

Поліція знайшла вкрадений Range Rover Беланда

Сергей Шемшученко — 4 вересня 2016, 12:01

Власником елітного позашляховика Range Rover, знайденого в Одесі співробітниками департаменту внутрішньої безпеки та слідчого управління Національної поліції, виявився легіонер київського Динамо Юнес Беланда.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Національної поліції.

"У неділю, 4 вересня, об 11 годині відбудеться передача співробітниками поліції знайденого автомобіля власнику – Юнесу Беланда, марокканському футболісту, півзахиснику київського "Динамо" і національної збірної Марокко", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі підтвердили, що саме цю іномарку було викрадено у потерпілого на території Печерського району Києва близько року тому.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі правоохоронці знайшли 4 викрадені елітні іномарки, серед яких позашляховик знаменитого футболіста. Чотири престижних автомобілі, які
перебували в розшуку, виявлено під час спецоперації, яку проводили співробітники департаменту спільно з колегами з карного розшуку.

Злодії відігнали машину за сотні кілометрів від столиці й тривалий час переховували в Одесі.

Отримавши санкцію суду, оперативники внутрішньої безпеки та карного розшуку поліції регіону відвідали місце проживання підозрюваного - 30-річного уродженця Одеси, колишнього випускника Академії внутрішніх справ України.

Додамо, що Динамо віддало Юнеса Беланду в оренду до французької Ніцци.