Українська правда

Маркевич: Наполі не представляє з себе щось серйозне

Сергей Шемшученко — 12 вересня 2016, 13:43

Наполі – не той клуб, який щось серйозне з себе представляє в Європі, а Динамо – це сила, міць і традиції.

Таку думку висловив екс-тренер Дніпра Мирон Маркевич, який поділився очікуваннями від матчу Динамо проти Наполі в 1 турі Ліги чемпіонів.

"Чи бігають мурашки, коли згадую ту перемогу над Наполі? Ну звичайно! Я добре пам'ятаю ті ігри, особливо поєдинок в Києві. Було багато народу на трибунах і ми не могли їх підвести. Були дуже погані погодні умови, але вболівальники вірили в нас. І зараз вболівальники повинні допомогти Динамо", - зазначив він.

"Наполі практично не змінився. Хіба що неаполітанці розлучилися з Ігуаїном, а це була знакова фігура для команди. Але з'явився інший гравець – Мілік. Я не думаю, що Мілік є рівноцінною заміною Ігуаїну", - сказав Маркевич.

За його словами, футболісти Наполі дуже не люблять, коли їх прессингують в середині поля і на їх половині.

"Футболісти Наполі дуже не люблять, коли їх прессингують в середині поля і на їх половині. Киянам потрібно постаратися перевести м'яч на чужу половину поля, не дати суперникам проводити контратаки", - висловив думку фахівець.

"Динамівцям потрібно бути впевненими в собі. Наполі – не той клуб, який щось серйозне з себе представляє в Європі. А Динамо – це сила, міць і традиції. Наполі дуже далеко до Динамо за популярністю, за тим, чого команда добилася в Європі", – сказав Маркевич у коментарі kp.ua.

Матч Ліги чемпіонів Динамо – Наполі відбудеться у вівторок, 13 вересня. Початок гри – о 21:45.