Українська правда

Ярмоленко: Дніпро вже показав, як можна перемагати Наполі

Сергей Шемшученко — 12 вересня 2016, 14:34

Італійський Наполі полюбляє контролювати м’яч та має хорошу лінію атаки.

Таку думку висловив вінгер київського Динамо Андрій Ярмоленко, який поділився очікуваннями від майбутнього матчу з Наполі у рамках Ліги Чемпіонів.

"Готуємося до Наполі, як до звичайної гри, нічого особливого. Але, впевнений, ажіотаж буде великий, все ж таки Ліга чемпіонів. Звісно, хочеться виступити якнайкраще. Упевнений, збереться багато глядачів, нам, футболістам, дуже хочеться порадувати наших уболівальників хорошою грою та переможним результатом", - зазначив він.

"Приємно починати турнір домашнім матчем і добре, що завершувати також будемо в рідних стінах. Ми розуміємо, що гра з Шахтарем була дуже важлива, але ми маємо вміти швидко перебудовуватися", - додав Андрій.

Ярмоленко зауважив, що не можна довго зациклюватися ані на поразці, ані на перемозі – варто готуватися до наступного матчу.

"Не можна довго зациклюватися ані на поразці, ані на перемозі – варто готуватися до наступного матчу. Якщо довго жити минулим, нічого не вийде навіть у найближчому майбутньому. Повторюся, потрібно перемикатися, й наші футболісти вміють це робити. Думаю, впораємося", - впевнений лідер Динамо.

"Звісно, я дивився кілька ігор "Наполі", бачив, що ця команда полюбляє контролювати м’яч, має хорошу лінію атаки. Це збалансована команда. Але Дніпро минулого року вже показав, як можна їх перемагати. Вважаю, це хороший приклад для нас", - підкреслив Ярмоленко у коментарі прес-службі Динамо.

Матч Ліги чемпіонів Динамо – Наполі відбудеться у вівторок, 13 вересня. Початок гри – о 21:45.