Головне

Суркіс: У Ярмоленка фантастичний контракт в Динамо

22.09.2016 08:43 4123 0

Андрій Ярмоленко залишився в Динамо, бо підписав фантастичний контракт, який має відпрацювати.

Про це в інтерв`ю Спорт-Экспресс в Украине розповів президент Динамо Ігор Суркіс.

"Можливо, Андрій і отримав пропозицію з Евертона за 7 годин, але я-то – за півтори. Зрозуміло, що відпустити в останній момент провідного гравця, не купивши нікого натомість, президенту було б неправильно. Ярмоленко власноруч підписав п'ятирічний контракт навіть не на поліпшених – на фантастичних умовах. Можна сказати, що він отримав свого роду страховий бонус, який зобов'язаний відпрацьовувати в повній мірі.

І у мене немає поки до нашого провідного футболіста ніяких питань. Можливо, в цьому сезоні грає не так яскраво, як у попередніх, але тому є причини. Як вам відомо, у нього була травма спини, але він уже приєднається до загальної групи. Всі ми розуміємо, що "Динамо" з Ярмоленком і без – це дві різні команди.

Я не отримав нормальної вартісної пропозиції, що спонукала б мене сісти за стіл переговорів і провести ґрунтовну розмову. Особисто мені ініціатива англійського клубу стала відома, повторюся, за півтора години до закриття вікна.

І якщо коли в Андрія залишався рік контракту, я відхилив, скажімо делікатно, пропозицію дортмундської Боруссії, що звернулася до нас в останній момент, чи міг тепер, коли у гравця з "Динамо" угода ще на чотири з половиною роки, діяти інакше", - розповів Суркіс.

Раніше Ігор Суркіс заявив, що повністю довіряє в Динамо Сергію Реброву.

Коментарі ()