Українська правда

Фонсека: Пропускаючи, ти не можеш бути задоволеним до кінця

Сергей Шемшученко — 4 листопада 2016, 00:48

Неприємно пропускати три м'ячі в одному матчі, тому Паулу Фонсека не до кінця задоволений феєричною перемогою у Лізі Європи над Гентом.

Про це розповів на післяматчевій прес-конфереції сам головний тренер донецького Шахтаря.

"Був хороший футбольний матч. Ми зустрілися з дуже хорошою командою, яка на своєму стадіоні жодного разу не тільки не програвала, але навіть не грала внічию", - сказав він.

"Ми почали матч з пропущеного м'яча. Звичайно, було неприємно пропускати на перших секундах, але у підсумку ми провели чудовий поєдинок. Неприємно було пропускати наприкінці два м'ячі, але однак це була чудова гра", - додав наставник.

За словами Фонсеки, гравці Шахтаря довели, що вони - не егоїсти, адже не важливо, хто забиває., важливо, що створюються моменти.

"Ніхто не очікував, що пропустимо на початку. А наприкінці вже трохи розслабилися. Але однак це ніяк не відображається на настрої команди, ми дуже задоволені перемогою", - зауважив він.

"Ми виграли чотири матчі, забили 10 голів найтяжчому супернику, виграли там, де ніхто не вигравав ще у цьому сезоні. Я щасливий, але не до кінця, тому що, пропускаючи, ти не можеш бути задоволеним до кінця", - пояснив тренер.

За словами Фонсеки, він не пам'ятає, пропускали його команди коли-небудь більш швидкі голи, ніж від Гента.

"Перше місце у групі - перевага для нас. Є можливість проводити ротацію, давати хлопцям відпочивати через величезну кількість матчів. Але на кожну гру ми виходимо з думками про перемогу. Так буде і далі", - цитує його sportarena.com.

Паулу Фонсека. Світлина ФК Шахтар