Українська правда

Тренер Зірки: У команди був дух гладіаторів

Сергей Шемшученко — 5 листопада 2016, 18:22

У гравців Зірки в матчі з Олімпіком був дух гладіаторів.

Про це заявив тренер кропивницького клубу Віктор Догадайло, який прокоментував поразку своєї команди від Олімпіка у матчі 14-го туру УПЛ.

"Дуже важко внести в план гри такий гол, який забив Поступаленко. Знали, що Олімпік добре грає при стандартних положеннях, але не скористалися цим. Втрата концентрації призвела до пропущених голів", - зазначив він.

"До кінця потрібно догравати кожен епізод, кожен гравець повинен знати, як переміщатися, але не вийшло у нас", - додав Догадайло.

Тренер Зірки заявив, що в плані гри йому все сподобалося.

"Ми розчаровані результатом. Хлопці старалися, але накопичилася психологічна втома. У плані гри все сподобалося. У команди був дух гладіаторів. Зараз потрібен відпочинок, а потім залишається тільки працювати над усуненням помилок", - зауважив він.

"До кінця матчу ми втомилися. При штрафному, після якого ми пропустили гол, команда не виконала тренерську установку. У стінці було більше людей, ніж потрібно було. Треба робити так, як каже тренер, тоді не буде негативних результатів", - підкреслив Догадайло, слова якого наводить Footboom.