Українська правда

Дулуб: Приємно, що у нас в складі вийшло 9 вихованців клубу

Сергей Шемшученко — 5 листопада 2016, 22:29

Для Карпат матч 14-го туру УПЛ з Ворсклою був важлими в плане психології.

Про це заявив головний тренер львівського клубу Олег Дулуб, який прокоментував перемогу своєї команди над Ворсклою (1:0).

"Це був важливий матч в плані психології. У команді накопичилася критична маса негативу. Зараз же емоції дуже позитивні в роздягальні, але ми повинні розуміти, що зробили тільки невеликий крок вперед", - зазначив він.

"Коли я прийшов в Карпати, розумів, що ситуація в колективі не найкраща, тож ми робили упор на психологічний стан команди. Проводили командні збори і розмовляли з гравцями. У підсумку на обличчях хлопців почали з'являтися посмішки, гравці трохи розслабилися і стали відчувати себе краще", - додав тренер.

Тренер Карпат також оцінив гру півзахисника Дмитра Кльоца.

"Дмитро Кльоц виглядав дуже добре в опорній зоні. Ми замінили його, тому що у Діми було мало ігрової практики. Але все одно Кльоц дуже сильно допоміг нам і надав швидкості команді", - заявив Дулуб, слова якого наводить Sport Arena.

"Приємно, що у нас в складі вийшло 9 вихованців клубу, крім Бланко-Лещука і Нестерова. При належному тренувальному процесі вони повинні грати дуже добре. Коли ми порівнювали склад Ворскли і Карпат, то це дві різні команди. Одна команда тільки починає свій шлях, а в другій зібрано 30-літні хлопці", - зауважив він.