Головне

Суркіс каже, що він розбалував футболістів Динамо

28.11.2016 18:13 2509 0

Якщо людиною втрачена мотивація, значить в київському Динамо вона грати не буде.

Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс.

"Футболісти нинішнього Динамо вже трохи розбалувані. В тому числі, і мною... Але ми зараз все приведемо в порядок. Ми їм швидко піднімемо мотивацію, повірте мені. Якщо людиною втрачена мотивація, значить в київському Динамо вона грати не буде", - сказав Суркіс.

"Кажуть, грошей багато не буває, але у мене складається таке враження, що деякі футболісти вже і за гроші грати не хочуть. Втім, претензії у мене є далеко не до всіх", - зазначив президент киян.

Також президент клубу прокоментував трансферну політику Динамо.

"Під гучними трансферами я не маю на увазі Роналду або Суареса - я маю на увазі футболістів, які значно сильніше тих, хто зараз є в нашому складі. І ось таких виконавців зараз запросити в Динамо практично неможливо", - зазначив президент киня.

"Якщо тільки не платити величезну трансферну суму і підписувати контракти на величезну заробітну плату. Вважаю зараз недоцільним платити такі гроші футболістам за те, щоб вони грали в сезоні 2-4 матчу з Шахтарем і два матчі з командами, які посідають третє місце", - цитує Суркіса "Динамо" Киев от Шурика

Як відомо, раніше президент киян заявив, що Сергію Реброву наданий повний карт бланш.

Ігор Суркіс
Коментарі ()