Українська правда

Павелко висловив співчуття з приводу загибелі бразильських футболістів Шапекоенсе

Сергей Шемшученко — 30 листопада 2016, 20:13

Президент ФФУ Андрій Павелко надіслав на адресу Бразильської конфедерації футболу листа зі співчуттями через трагічну загибель 29 листопада футболістів та персоналу команди Шапекоенсе.

Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

"З глибоким сумом і болем в серці співробітники Федерації футболу України дізналися про авіакатастрофу, в якій загинули футболісти та персонал бразильської команди Шапекоенсе на їхньому шляху до м. Медельїн для участі у заключному раунді Копа Лібертадорес", - написав у листі президент ФФУ.

"Ми, як і весь світ, глибоко шоковані цією трагедією. У цей важкий час наші думки та душі із загиблими, їхніми сім'ями та друзями, близькими і рідними. Федерація футболу України висловлює свої найщиріші співчуття всій Бразильській футбольній спільноті", - підкреслив у листі Павелко.

Нагадаємо, літак, яким летіли футболісти бразильської команди Chapecoense, зник із радарів поблизу гори Ель-Гордо, виконуючи чартерний рейс до аеропорту міста Медельїна.

За даними поліції Медельїна, в результаті катастрофи змогли врятуватися п'ять чоловік, 76 - загинули.

Також була інформація, що дев'ять футболістів Шапекоенсе уникнули трагедії 29 листопада, не полетівши з клубом на фінал Південноамериканського кубку проти Атлетико Насіональ.

Як відомо, 20 днів тому цим літаком збірна Аргентини літала на відбірковий матч ЧС- 2018 проти збірної Бразилії, який завершився розгромною перемогою "селесао" - 3:0.