Головне

Палкін: Сельта? Шахтар зобов'язаний виходити у наступний раунд

12.12.2016 15:08 1732 0

Шахтар буде проводити товариські матчі, аби компенсувати відсутність практики і підійти до матчів плей-офф Ліги Європи в хорошій формі.

Про це в ефірі телеканалу Футбол заявив генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін, який  прокоментував результат жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, в результаті якого "гірникам" дісталась Сельта.

"Всі іспанські клуби серйозні. Звісно, хотілося б зіграти з іншим суперником, можливо, більш простим. Однак перед жеребкуванням наш клуб хвалили, за те, що ми виграли всі матчі на груповій стадії Ліги Європи. Тому ми зобов'язані виходити у наступний раунд", - зазначив він.

"Відсутність ігрової практики після зимової паузи? Ми будемо проводити товариські матчі, аби компенсувати відсутність практики і підійти до матчів Ліги Європи в хорошій формі. Поразки Сельті 16 років тому? Це ніяк не вплине на Шахтар. Будемо готуватись, аналізувати і проходити далі", - додав Палкні.

Генеральний директор Шахтаря також повідомив, що клуб взимку придбає максимум 1-2 гравців.

"Трансферна політика Шахтаря? Думаю, активної трансферної діяльності не буде. Можливо, придбаємо максимум 1-2 гравців", - запевнив Палкін, слова якого наводить Футбол 24.

Раніше повідомлялося, що Палкін отримує в Шахтарі "чорну" зарплату.

Коментарі ()