Українська правда

Калитвинцев: Зорю обрав тому, що це сильна і амбітна команда

Сергей Шемшученко — 4 лютого 2017, 14:08

Український півзахисник Владислав Калитвинцев перейшов в Зорю, адже це сильна та амбітна команда.

Про це він заявив у коментарі прес-службі Зорі.

"Тренувальний процес для мене вже почався. Мене дуже тепло зустріли. Приємно відзначити, що атмосфера всередині колективу дуже хороша. Ми детально переговорили з Юрієм Вернидубом, обговоривши ряд важливих питань. В цілому можу твердо сказати, що все добре", - зазначив він.

"Пропозиції від інших клубів були. Що ж стосується самих переговорів з Зорею, то були деякі формальності, які, як тільки були залагоджені, то відразу ж була досягнута домовленість. Зорю обрав тому, що це сильна, амбітна команда. Знаходиться на третьому місці. Бере участь в єврокубках", - пояснив Влад.

За його словами, разом з амбітним і серйозним колективом ростеш і ти.

"Крім того, знав багатьох хлопців звідси. Адже ми разом грали в збірних. Чорноморець? Цей період кар'єри згадую з особливою теплотою. Але потрібно рухатися далі. Рости, як футболісту, так і людині", - сказав футболіст.

"Той рівень, який Зоря задала в чемпіонаті, ті завдання, які стоять перед командою, зобов'язують багато до чого. А разом з амбітним і серйозним колективом ростеш і ти. Я вважаю, що даний перехід – крок вперед у кар'єрі", - підкреслив Калитвинцев.

Раніше повідомлялося, що Зоря може орендувати ще одного гравця Динамо - Микиту Бурду.