Головне

Михайленко: Дніпро буде намагатися виграти Кубок України

20.02.2017 10:04 1749 0

Дніпропетовський Дніпро цього сезону спробує виграти Кубок України.

Про це Виконуючий обов'язки головного тренера дніпровського Дніпра Дмитро Михайленко заявив в ефірі програми Великий футбол".

"Ми втратили двох флангових гравців. У нас їх і так було троє: Лучкевич, Близниченко і Луньов. Це ті люди, які грали на цих позиціях постійно. Зараз же залишився один Максим Луньов. Тому нам потрібно якось видозмінювати свою гру з урахуванням того, що у нас немає флангових гравців. Поки ми в пошуку, тому думаю, що по ходу сезону ми будемо шукати свою кращу гру.

Зараз у нас мета одна. Нам залишилося лише два кроки до Кубка України. Тому ми повинні віддати всі сили, що б завоювати його. Яка буде жеребкування нам складно сказати, але хто б не попався, ми віддамо всі сили, що б потрапити в фінал. Тому що фінал це досягнення для будь-кого. Що стосується Чемпіонату, так нам важко, хоч ми і омолодилися, але всі хлопці амбіційні.

Значить, будемо ставити завдання перемагати в кожному матчі. Уже ясно, що ми будемо в нижній половині таблиці, тепер потрібно зробити все, що б зберегти місце в Прем'єр Лізі", - цитує тренера офіційний сайт телеканалу Футбол.

Дмитро Михайленко
Коментарі ()