Українська правда

Хто здатний забивати мільйони голів - так це Монако, - Гвардіола

Сергей Шемшученко — 22 лютого 2017, 15:29

У протистоянні 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів між Монако та Манчестер Сіті ще все попереду.

Про це заявив головний тренер "містян" Хосеп Гвардіола, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

"У цьому протистоянні ще все попереду. Ми грали проти неймовірної команди, і я дуже задоволений результатом, який залишає нам шанси", - сказав він.

"Для багатьох моїх гравців це перші кроки у Лізі Чемпіонів. У Монако більш славна історія у цьому турнірі. Щоб прогресувати, іноді потрібно проходити і через таке. Але ми ніколи не здаємося", - додав наставник.

За словами Гвардіоли, Сіті атакував у дуже щільному просторі та при цьому залишав за спиною багато вільних зон.

"Це був класний футбол. Думаю, я трохи більше щасливий, ніж мій колега з Монако. Хто здатний забивати мільйони голів - так це Монако. У цій команди швидкі гравці, вона атакує великими силами", - пояснив він.

"Ми робили помилки, але головне - не здавалися. Іноді нам щастило у другому таймі, але зате до перерви - навпаки. Хотів би я побачити, скільки команд змогло б не пропустити у матчі проти Монако. Але і ми створили багато моментів", - висловився Гвардіола.

"Навіть не знаю, чи грав Монако у цьому сезоні з командою, яка створювала стільки шансів. Ми поїдемо до них з метою забити якомога більше голів. Якщо не заб'ємо на виїзді, то вилетимо з турніру", - підсумував він.

Світлина взята з uefa.com