Українська правда

Селезньов: Я в Туреччині за ресторани не плачу

Сергей Шемшученко — 27 лютого 2017, 07:09

Форвард турецького Карабюкспор Євгеній Селезньов в програмі Великий футбол розповів про своє ставлення до Дніпра, турецьких уболівальників та збірної України.

"Думаєте я не переживаю за Дніпро? Дуже сильно переживаю. Це не чужий для мене клуб. Я хотів і хочу там закінчувати кар'єру. Але є речі, які від тебе не залежать. Мені залишилося забити за Дніпро близько десятка голів, і я б увійшов до історії. А вона пишеться переможцями. Яка б вона не була. Я однаково поб'ю рекорд.

Уболівальники? Я ось тільки їхав на ліфті, і мене спустили на руках.

Я партнерам кажу, нехай віддають мені в штрафну, мені більше нічого не потрібно. І нехай біжать в центр поля, радіють. Після Галатасарая мене назвали King Селезньов. Люди живуть футболом, і ти живеш разом з ними. Я заходжу в ресторан, і жодного разу ще за нього не заплатив. Мене усі годуюють безкоштовно.

Мене не викликали на два останні збори в національну команду, говорили, що я збитий льотчик. Я повернуся ще у збірну, я навіть не сумніваюся в цьому.

Я упевнений в собі і думаю, що не затримаюся надовго в Карабюкспорі, це трамплін. Дай Бог. Я завжди хотів грати за такі команди. Казав завжди, що в Туреччині найкращі уболівальники, - цитує гравця footballua.tv.

Євгеній Селезньов