Українська правда

На перший тайм спарингу Верес - Буковина поставили майже 60 тисяч доларів

Сергей Шемшученко — 6 березня 2017, 13:46

Серед усього розмаїття матчів, які відбулися 4-5 березня, дуже велике уваги отримав скромний спаринг двох першолігових команд - Вереса та Буковини.

До початку поєдинку на біржі ставок було зроблено солідні ставки на перемогу Буковини у першому таймі. На цю подію до стартового свистка поставили майже 29 тисяч доларів.

По ходу тайму ставки на цей результат першої половини тільки росли. До кінця тайму на успіх Буковини було поставлено більше 56 тисяч доларів.

При цьому, на результати матчу в цілому стояло трохи більше 3 тисяч доларів, стверджує sportarena.com.

Однак всі ці гроші полетіли до бюджетів букмекерів. Перший тайм завершився без забитих м'ячів, а значить виграти могли лише ті, хто ставив на нічию.

Серед букмекерів не дуже багато приймали ставки на цей спаринг. На результати першого тайму вже в останню годину поставити де-небудь майже не представлялося можливим.

По ходу матчу ж зустріч дали лише два солідних світових букмекера - William Hill і Betfair Sportsbook. Але і у них зробити ставки на перший тайм не можна було. Інші ж контори у live-розділи цю зустріч вирішили не давати.

До середини тайму William Hill і зовсім прибрав матч з live-розділу.

Головний тренер команди Володимир Мазяр повідомив, що, за його даними, на те, що його команда буде програвати після першого тайму, було поставлено близько 50 тисяч доларів.

З гравцями рівненської команди була проведена бесіда - тренерський штаб попередив їх про таку небезпеку.