Головне

Збірна України у червні проведе товариський матч з Мальтою - ЗМІ

13.03.2017 11:56 1144 0

Національна збірна України напередодні поєдинку відбору до чемпіонату світу- 2018 з командою Фінляндії (11 червня) може провести ще один тренувальний табір в Австрії.

Така можливість у команди Андрія Шевченка з'явиться у разі перенесення дати проведення фінального матчу Кубку України з 4 червня на 17 травня.

Якщо тренувальний табір відбудеться, то збірна України спробує провести в цей проміжок товариський матч. Можливим суперником називається команда Мальти, з якою "синьо-жовті" можуть зіграти 5 червня, пише zbirna.com.

Нагадаємо, що свій наступний матч відбору до чемпіонату світу в Росії збірна України проведе на виїзді проти Хорватії, 24 березня. Підготовку до цієї гри українці також проведуть в Національна збірна України напередодні поєдинку відбору до чемпіонату мира- 2018 з командою Фінляндії(11 червня) може провести ще один тренувальний табір в Австрії.

Така можливість у команди Андрія Шевченка з'явиться у разі перенесення дати проведення фінального матчу Кубку України з 4 червня на 17 травня.

Якщо тренувальний табір відбудеться, то збірна України спробує провести в цей проміжок товариський матч. Можливим суперником називається команда Мальти, з якою "синьо-жовті" можуть зіграти 5 червня.

Нагадаємо, що свій наступний матч відбору до чемпіонату світу в Росії збірна України проведе на виїзді проти Хорватії, 24 березня. Підготовку до цієї гри українці також проведуть Австрії.

Коментарі ()