Українська правда

Збірна України U-18 виграла Кубок Федерацій

Сергей Шемшученко — 27 березня 2017, 19:12

Юнацька збірна команда України, сформована з гравців віком до 18 років, завоювала золоті нагороди щорічного міжнародного турніру "Кубок Федерацій-2017", який цими днями проходив у Латвії.

Перше місце команда Олександра Петракова здобула завдяки мінімальній перемозі над господарями змагань, командою Латвії, з рахунком 1:0, інформує прес-служба ФФУ.

Вранці збірна Норвегії, минулорічний чемпіон "Кубку Федерацій", у видовищному поєдинку обіграла команду Чорногорії (3:1) і на кілька годин очолила турнірну таблицю, чекаючи на результат протистояння українців та латвійців.

Враховуючи, що "синьо-жовті" двома днями раніше виявилися сильнішими за "вікінгів" (2:1), в останній грі усе залежало від наших хлопців.

Таким чином, збірна 18-річних повертається до України тріумфатором престижного міжнародного турніру.

І це є приводом для оптимізму, зважаючи на те, що вже восени команда Петракова розпочне виступи у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2018 року.

Кубок Федерацій

Латвія U-18 – Україна U-18 0:1 (0:1)

Гол: Бондар (36)

Україна U-18: Кучерук – Бондар (к), Сафронов, Чех (Будняк, 68), Кулаков (Хучбаров, 76), Хахльов, Корнієнко, Козиренко, Гоменко (Ременюк, 68), Сухар, Веремієнко