Українська правда

Вернидуб: У першому таймі ми повністю домінували

Сергей Шемшученко — 3 квітня 2017, 07:27

Шахтар тягнув час в кінцівці матчу 23 туру УПЛ із Зорею (2:1).

Про це на прес-конференції після гри заявив головний тренер луганської команди Юрій Вернидуб.

"Я щаслива людина, адже на сьогоднішню гру з Шахтарем прийшло стільки уболівальників. Це гріє душу. Дуже б хотілося, щоб на усі наші ігри ходило стільки ж уболівальників. Я вас дуже про це прошу. Приходьте, підтримуйте нас. Постараємося вас не розчарувати.

Що стосується самої гри, вважаю, в першому таймі ми повністю домінували. Першими забили гол. Мали ще моменти. Потім пропустили. 1:1 закінчили перший тайм. Ту гру, яку показали мої хлопці, за неї я дуже радий.

У другому таймі зрозуміло, що сили нас десь покинули. Довелося зробити заміну В'ячеслава Чечера, чим можливо скористався суперник. Десь, напевно, Андрій Пилявський ще не зумів увійти до гри. Пропустили безглуздий гол. Хоча у кінці кинули усі сили для того, щоб врятувати гру. Хотіли зрівняти шанси.

Спасибі усім хлопцям за старання. Коли раніше в Шахтарі працював Мірча Луческу, він скаржився, що усі команди "Будують автобуси" проти гірників і затягують час, то сьогодні, скажу чесно, час тягнув Шахтар. Конкретно і чітко. Суперник збивав темп", - цитує тренера офіційний сайт Зорі.