Головне

Прем'єр-ліга. 25-й тур. Олімпік - Шахтар 0:4. Фонсека виграв донецьке дербі у Києві

15.04.2017 19:48 4107 0
Прем'єр-ліга. 25-й тур. Олімпік - Шахтар 0:4. Фонсека виграв донецьке дербі у Києві

Донецький Шахтар взяв легкі три очки в матчі 25-го туру проти Олімпіка. Гра, яка відбулася на київському стадіоні Динамо ім. Лобановського закінчилася з розгромним рахунком 4:0 на користь "гірників".

Шахтар відкрив рахунок в цьому поєдинку вже на сьомій хвилині. Класична атака гірників по флангу, Срна виконав класний навіс на Тайсона і бразилець головою пробив у дальній кут. Оборона Олімпіка в цьому епізоді виступала в ролі статистів.

Гірники продовжували контролювати хід гри, Олімпік намагався виходити в атаку, але останнього пасу команді Санжара відверто не вистачало, а тому П'ятов у цій зустрічі практично був без роботи.

Світлина ФК Шахтар

Другий гол Шахтар забив в кінцівці першого тайму. Знову провалилася оборона номінальних господарів, Бернард вискочив на ударну позицію і з лівої переграв Махарадзе.

На 58-й хвилині шахтарі довели рахунок до розгромного. І знову м'яч у свої ворота привезла оборона, цього разу на пару з голкіпером, який невдало розпочав атаку. Шахтар цим скористався, Тайсон вийшов сам на сам, але не пробив, а віддав на вільного Коваленка, який і зробив свою справу.

А через дві хвилини суддя призначив пенальті у ворота Олімпіка за гру рукою Гришка. Виконувати удар з точки партнери довірили Феррейрі, який з гри ніяк не міг пробити Махарадзе, а зі стандартом впорався на відмінно.

Поєдинок команди догравали за повної переваги Шахтаря, який міг робити рахунок непристойним, проте гірники більше в цій зустрічі не забили. Шахтар реабілітувався за поразку від Чорноморця у минулому турі і нарешті виграв у Олімпіка, який в попередніх двох зустрічах відбирав очки у свого "старшого брата".

Коментарі ()