Українська правда

Збірна України (U-16) на Турнірі розвитку УЄФА у Польщі програла по пенальті словакам

Сергей Шемшученко — 16 квітня 2017, 09:47

Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 16-ти років провела другий матч на Турнірі Розвитку УЄФА, який приймає Польща.

Команді Олега Кузнецова забракло вдачі у серії післятмачевих пенальті у протистоянні із однолітками зі Словаччини - 1:1 (3:5), інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Як і у матчі з норвежцями, "синьо-жовті" вже у дебюті гри опинилися у ролі наздоганяючих. Щоправда, атаки українців втілилися в успіх перед завершенням першого тайму.

Футбольна зустріч завершилася результативною нічиєю, і командам довелося вирішувати долю поєдинку і серії 11-метрових ударів. Збірна Словаччини реалізувала усі свої удари з "точки", а от у складі українців Завгородній і Шулянський схибили свої нагоди.

17 квітня збірна 16-річних проведе останню гру на Турнірі Розвитку УЄФА, і у фінальній зустрічі нашим хлопцям протистоятимуть господарі змагань- команда Польщі.

Словаччина - Україна 1:1

Гол в України: Біловар (35)

Україна: Моргун, Данилюк (Білик, 72), Дмітров, Біловар, Пінчук, Мельничук (Шулянський, 41), Гуров, Романюк (Ярош, 65), Шамич (Надольський, 41), Посєвкін (Дероган, 52), Сікан (Завгородній, 41)

Світлина ФФУ