Українська правда

Бабич: Радує, що забили зі стандартного положення

Сергей Шемшученко — 16 квітня 2017, 22:34

У матчі 25-го туру УПЛ Чорноморець - Олександрія вболівальники побачили бойову та безкомпромісну гру.

Про це заявив наставник одеського клубу Олександр Бабич, який прокоментував перемогу своєї команди над Олександрією з рахунком 1:0.

"Взагалі, складні матчі у нас завжди проходять з Олександрією, навіть не пам'ятаю, коли ми востаннє вигравали. Ми розуміли, що матч номінально був домашній, але ми, тим не менш, грали на виїзді. Складна була гра, було багато боротьби, багато вертикальних передач", - зазначив він.

"Ми врахували погоду, і буквально перед матчем коректували установку і тактику на гру. Але не в усьому вона спрацювала. Якщо в першому таймі ми не намагалися пресингувати, тому що грали проти вітру. То в другому таймі було більше пресингу. Радує, що забили зі стандартного положення. Були ще моменти, коли могли забивати", - додав Бабич.

На думку тренера, гра повинна була сподобатися вболівальникам.

"Була бойова безкомпромісна гра, сподіваюся, глядачам і вболівальникам вона сподобалася. Ніхто ні кого не шкодував, по-чоловічому билися, по-чесному. Єдине – неприємні враження залишилися через вилучення. На мою думку, друга жовта картка була незаслужено показана Олексію (Хобленку. прим.ред)", - впевнений тренер.

"Була ігрова ситуація, послизнулись гравець суперника і наш гравець... Я не зрозумів рішення арбітра, але йому було, ймовірно, видніше", - підкреслив Бабич, слова якого наводить прес-служба Чорноморця.