Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Лестер Сіті - Атлетико 1:1. Нова драма Шекспіра

18.04.2017 23:56 4321 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Лестер Сіті - Атлетико 1:1. Нова драма Шекспіра

Головний тренер Лестера Крейг Шекспір після матчу-відповіді з мадридським Атлетико цілком заслужено може претендувати на славу свого співвітчизника - відомого драматурга Вільяма Шекспіра. Адже поєдинок на Лестер Сіті Стедіум, в якому лисиці були близькими до історичного виходу в півфінал Ліги чемпіонів, став справжньою драмою для місцевих уболівальників і всієї Англії.

Атлетико, який перший матч на своєму полі виграв з мінімальним рахунком, прогнозовано почав грати з перших хвилин другим номером. Мадридський клуб будував свою гру через контратаки, чекаючи на помилку Лестера, якому потрібно було відігруватися, а тому про оборону команда частенько забувала.

Світлина УЄФА

На 25-й хвилині матчу "матрацники" відкрили рахунок у цьому протистоянні. Команда Сімеоне вийшла в контратаку, яка завершилася навісною передачею на Сауля, котрий головою поклав м'яч у сітку в протихід голкіперу англійців.

Загалом, перша половина для Лестера склалася не найкращим чином, команда занадто "мудрувала" попереду, а тому тренерський штаб в перерві зробив дві заміни і перебудував її на більш просту схему. І у "лисиць", як то кажуть, "пішла гра".

В другому таймі це вже був зовсім інший футбол для Атлетико, який моментами панічно виносив м'яч просто подалі від своїх воріт. Англійці включили настільки потужний тиск, що команда, яка вміє грати по результату, мабуть, найкраще в Європі, майже не виходила за центр поля.

Світлина УЄФА

Лестер створив достатньо моментів, щоб перевернути хід цього матчу, але забити зміг лише один гол. Лідер команди Джеймі Варді в одній з численних атак опинився першим на підбиранні і спокійно відправив м'яч в сітку.

Глядачі на трибунах до останнього вірили, що їх улюбленцям вдасться камбек, проте в останні десять хвилин Лестер почав трохи підсідати і Атлетико вдалося вистояти до фінального свистка.

Команда Сімеоне вже можна сказати традиційно для останніх років виходить у півфінал. А лігочемпіонівська казка Лестера на цьому драматично закінчується.

Коментарі ()