Українська правда

Санжар: Важко програвати через суддівську помилку

Сергей Шемшученко — 22 квітня 2017, 20:36

Олімпік зазнав поразки від Олександрії через суддівську помилку.

Про це заявив головний тренер донецького клубу Роман Санжар, який рокоментував поразку своєї команди у матчі проти Олександрії.

"Важко щось говорити. Якщо коментувати гру, то треба сказати, в першому таймі Олександрія володіла невеликою перевагою, але і у нас були моменти. Ми зіграли строго, оскільки і нам, і Олександрії потрібно було перемагати. Хлопці терпіли в першому таймі, і ми хотіли додати у другому", - зазначив він.

"Пропущений гол вплинув на результат. Ми створювали моменти, замінами підсилили гру, але так і не забили. Бракує майстерності і реалізації. Щодо самовіддачі претензій немає", - додав Санжар.

За його словами, важко програвати через суддівську помилку.

"Важко програвати через суддівську помилку. Вітаю Олександрію з перемогою, але важко програвати не по своїй ініціативі. Вважаю, що поразку ми не заслужили. Дуже прикро, що вони забили з офсайду, а наш гол з цього ж положення скасували", - зауважив тренер.

"Нічого страшного не сталося, ми готуємося до наступного матчу. Головне, що у хлопців є бажання", - цитує Санжара Футбол 24 з посиланням на телеканал Футбол.