Українська правда

Сачко: Не маємо права пропускати такі голи

Сергей Шемшученко — 22 квітня 2017, 20:58

Головний тренер Ворскли Василь Сачко вважає, що його команда не має права пропускати такі голи, як в сьогоднішньому матчі проти Дніпра.

22-го квітня Ворскла в гостях поступилася Дніпру (0:2).

Голами відзначилися Ігор Кочергін і Артем Довбик.

"Як не налаштовували ми хлопців, на жаль, Дніпро виглядав більш зібрано, грав компактніше. Ми не маємо права пропускати такі голи, як сьогодні. Суперник скористався нашими помилками в обороні: добре забив у першому таймі, а в другому грав уже за рахунком", - цитує Сачка офіційний сайт Дніпра.

"Ми акцентували увагу на флангових гравцях, на ударах з середньої та дальньої дистанцій, намагалися, але у нас не вийшло. Дніпро заслужено переміг, і ми вітаємо його з перемогою", - скащав тренер Ворскли.

Сачко вважає, що футболісти суперників були більш мотивовані, ніж його команда, що вплинуло на результат.

"Знали що це мобільна і швидка команда. У першому таймі у нас випав ряд футболістів. Ми перебудувалися, зробили заміни, але вони вже ні до чого не привели, як пропустили другий м'яч, і було важко зібрати команду", - пояснив Сачко.

"Такі ігри бувають. Є багато змін, перестановок в команді. Нам потрібно працювати, аналізувати свої помилки. Найбільше мене турбує питання самовіддачі і бажання. У цьому компоненті нас Дніпро сьогодні переграв", - підкреслив Сачко.

При цьому головний тренер полтавчан не став пов'язувати поразки з відсутністю турнірної мотивації.