Головне

Рафаїлов: Ми хочемо проводити матчі Ліги Європи в Запоріжжі

24.05.2017 21:31 1352 0

Луганська Зоря планує грати домашні матчі Ліги Європи в Запоріжжі.

Про це заявив генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов.

"По матчах наступного сезону в українському чемпіонаті скажу, що вони будуть проходити, як і раніш, в Запоріжжі. Щодо єврокубків скажу так: УЄФА затверджені стадіони для групового етапу. Це НСК Олімпійський, Арена Львів, Чорноморець і Металіст. Одеса для нас відпадає відразу. Що стосується Олімпійського, в минулому році нам відмовили і в цьому році нічого не змінилося", - зазначив він.

"Обговорюємо зараз питання з ФФУ, прем'єр-лігою, президентом клубу, де будемо грати. Що стосується Запоріжжя, у нас немає ніяких протиріч з міською владою. Йде щільне співробітництво. Але потрібно розуміти, що, крім керівників міста, є депутатський корпус, який має вирішальне слово на сесії", - зауважив Рафаїлов.

За його словами, коли Зоря подавала в УЄФА список стадіонів, на яких може зіграти, туди була внесена Славутич Арена.

"Але, коли сюди приїде інспекція і побачить, що ті питання, які потрібно було вирішити в минулому році, не вирішені протягом року, то, знаючи менталітет УЄФА, у них постане питання: як ви зробите за місяць те, що не зробили за рік ?", - сказав гендиректор Зорі.

"Їх реакцію передбачити складно. Ми хочемо грати в Запоріжжі. Але паралельно розглядаємо питання проведення матчів Ліги Європи і в інших містах", - сказав Рафаїлов у коментарі прес-службі Зорі.

Раніше повідомлялося, що Зоря запланувала довготривалий збір у Словенії.

Коментарі ()