Головне

Десна не має документів, аби підтвердити виступ у Прем'єр-лізі

01.06.2017 23:32 2220 0

Футбольний клуб Верес надав значний комплект документів, що свідчать про комплексний підхід у вирішенні проблем клубу для входу в УПЛ.

На відміну від чернігівської Десни, стверджують джерела Чемпіона.

Зокрема, був продемонстрований план реконструкції домашнього стадіону Авангард, який знаходиться у муніципальній власності міста, надані домовленості по аренах, на яких проводитимуть ігри молодіжна та юнацьки команди клубу.

Також були оприлюднені гарантійні листи районних і міських рад.

Водночас, в ФК Десна не зібрали пакету документів, який би свідчив про інфраструктурну та фінансову спроможність клубу виступати на найвищому українському рівні.

Джерела додають, що за даними за 2016 рік річний бюджет клубу з Чернігова склав 500 000 грн, а у структурі клубу працювало всього 7 працівників, чия сукупна зарплатня за рік становила 130 000 грн.

Стало відомо, що на початку травня власники клубу Десна активізувалися, з липня пообіцяли збільшити штат працівників до 80-ти, внести гроші до уставного фонду.

Додається, що виконавчим директором у Десні працює Ігор Ушарук,  який має дружні студентські стосунки з одним із власником команди, і менеджмент не зацікавлений у зміні існуючого порядку речей.

Коментарі ()