Головне

ФФУ може оприлюднили атестаційні матеріали Десни та Вереса

09.06.2017 16:43 737 0

ФФУ готова оприлюднити матеріали Десни та Вереса, які вплинули на рішення щодо видачі атестатів, але для цього потрібні згоди клубів.

Про це повідомив генеральний секретар Федерації футболу України Юрій Запісоцький.

"Федерації футболу України немає що приховувати від уболівальників. Ми абсолютно впевнені у правильності своїх рішень. Тому, щоб зняти усі запитання щодо атестації до Прем’єр-ліги та об’єднати українську футбольну сім’ю, ми вирішили опублікувати документи, які мали вирішальне значення для прийняття остаточного рішення щодо атестації", - зазначив він.

"Однак, усі матеріали, які надаються клубами до Атестаційного та Апеляційного комітетів, є конфіденційними. Федерація може оприлюднити їх лише після отримання відповідної згоди керівництва ФК. Зважаючи на чималий резонанс, який виник навколо результатів атестації, ми надіслали двом клубам листи з проханням надати дозвіл на публікацію вищезгаданих матеріалів", - додав Запісоцький.

За його словами, як тільки ФФУ отримає письмову позитивну відповідь на ці звернення, то зможе їх опублікувати.

"Як тільки ФФУ отримає письмову позитивну відповідь на ці звернення, ми зможемо їх опублікувати", – цитує Запісоцького офіційний сайт Федерації футболу України.

Нагадаємо, у новому сезоні УПЛ замість Десни, яка не отримала атестат, зіграє Верес.

 
Коментарі ()