Головне

Прем'єр-ліга. 1-й тур. Ворскла - Шахтар 0:3. Фонсека розпочинає з розгрому

18.07.2017 21:19 4581 0
Прем'єр-ліга. 1-й тур. Ворскла - Шахтар 0:3. Фонсека розпочинає з розгрому

Донецький  В матчі першого туру Прем'єр-ліги команда Фонсеки на виїзді легко розібралася з Ворсклою Василя Сачка - 3:0.

Господарі досить непогано розпочали поєдинок, намагаючись грати проти Шахтаря на рівних. Матч не відзначався високим темпом, хоча в центрі поля м'яч на довго не затримувався, а практично вся боротьба відбувалася біля воріт.

Ближче до середини першого тайму Шахтар прогнозовано захопив ініціативу, а Ворскла грала від оборони з нечастими спробами виходу в контратаку. На 26-й хвилині гірники вперше відправили м'яч у сітку воріт Шуста. Феррейра отримав м'яч на куті штрафного, вигравши позицію у захисника, і пробив без шансів для воротаря Ворскли.

Ворскла після пропущеного м'яча трохи активізувалася, створила непоганий момент, в якому м'яч після удару Шарпара пройшов поруч зі стійкою, але зрівняти рахунок не змогла.

Світлина ФК Шахтар

Другий тайм розпочався з домінування Шахтаря, яке підопічні Паулу Фонсеки втілили в забитий м'яч вже на 65-й хвилині. Цього разу Марлос отримав м'яч і продемонстрував техніку, відправивши його в кут воріт Шуста.

Після другого пропущеного Полтава спробувала підняти темп, але нав'язати реальної боротьби гірникам не змогла. Шахтар контролював м'яч і спокійно доводив гру до її логічного завершення.

А вже у доданий арбітром час гірники змогли втретє засмутити голкіпера Ворскли. Цього разу "вистрілив" ще один бразилець - Алан Патрік перед воротами отримав м'яч, хитнув двох захисників і впевнено переграв Шуста.

У підсумку, гірники взяли свої перші три очки в чемпіонаті і тепер готуються до протистояння з Динамо в другому турі. А Ворскла аналізує гру і чекає на гру з Карпатами у Львові.

Коментарі ()