Українська правда

У Динамо розповіли про травмованих гравців

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2017, 16:49
Домагой Віда. Фото: ФК Динамо

Захисник Домагой Віда та центральний хавбек Віталій Корзун зможуть допомогти Динамо у матчі 14-го туру УПЛ проти Карпат.

Про це повідомив лікар киян Леонід Миронов.

"У загальній групі вже тренуються і готуються до матчу з Карпатами і Віда, і Мораес, і Корзун - у них вже жодних проблем немає", - розповів спеціаліст.

"Після матчу з Олександрією у кількох гравців були невеликі проблеми, але ми їх оперативно діагностували і ліквідували. У п'ятницю вже усі тренувалися в загальній групі - і Шепелєв, і Мбокані, у якого був незначний забій м'яза, і інші хлопці", - цитує Миронова прес-служба Динамо.

Також лікар повідомив, що раніше травмованому Віктор Циганкову знадобиться три-чотири дні, щоб приєднатися до загальної групи тренувань команди.

Що стосується захисника Микити Бурди, то він буде поза грою ще деякий час - зараз він проходить реабілітацію після операції у Сербії, а після цього повернеться в Київ.

Раніше повідомлялося, що центрхав Сергій Сидорчук, який травмував коліно у матчі проти Янг Бойз пройде додаткове обстеження через два тижні.