Українська правда

Денисов - Зозулі: Нагадаю, як ти зганьбився з побиттям арбітра, а потім попросив допомоги у Великого футболу

Сергей Шемшученко — 12 грудня 2017, 15:38
Олександр Денисов

Ведучий Великого футболу Олександр Денисов вважає, що в Романа Зозулі коротка пам'ять.

Про це написав сам телеведучий на своїй сторінці в Facebook.

"Роман, прочитав твій натхненний спіч. Бачиш, у футболу довга пам'ять. Я б міг у відповідь на твою розповідь, як вбивали арбітри Дніпро в матчах з Шахтарем, викотити нескінченно довгий список, як вбивали судді Шахтар з початку нульових і аж до останнього матчу імені Бойко", - зазначив Денисов.

"В тому числі, в деталях згадати матч Шахтаря і Дніпра в 2015 році, з непоставленим 100% -м пенальті в ворота Дніпра. Ти якось скромно промовчав про нього", - пригадав телеведучий.

"Але нагадаю я тобі в деталях інше, як на цьому ж стадіоні в Запоріжжі півтора роки тому, після матчу з цією ж Зорею, який луганчани виграли абсолютно заслужено, ти зганьбився з побиттям арбітра, а потім щоб уникнути річної дискваліфікації, попросив допомоги у Великого футболу", - продовжив Олександр.

"Я не запропонував тобі тоді витерти соплі і прийняти по-чоловічому суворе покарання КДК. Я запропонував інше - допомогти тобі в твоїй біді. Просто по-людськи. І я щиро радий, що у тебе зараз все добре. Удачі тобі", - написав Денисов.

Нагадаємо, що Роман Зозуля запропонував Денисову втерти соплі.