Головне

Мілевський вже нікому не потрібен. Що сталося із "вічно перспективним"?

23.07.2018 07:15 Валерій Ручка 6639 1
Мілевський вже нікому не потрібен. Що сталося із "вічно перспективним"?

 "Артем Володимирович Мілевський - український футболіст білоруського походження, нападник. Рекордсмен за кількістю виступів за молодіжну збірну України. Срібний призер молодіжного чемпіонату Європи 2006 року. Найкращий бомбардир чемпіонату України 2009/2010. Майстер спорту України міжнародного класу (2005). Кавалер Ордена "За мужність" ІІІ ступеня" - так пише про Мілю українська Вікіпедія. І не дарма, він усе це заслужив. Ну, хіба що за орден можна посперечатися.

Зовсім недавно з Мілевським попрощався ще один клуб. Динамо (Брест) розірвали контракт з українським нападаючим, за офіційною версією – не зійшлися характерами з головним тренером. І не можна сказати, що Тьома погано грав. Він асистував та забивав, на тренування приходив вчасно і в нічних клубах не був помічений напідпитку, та й кращим футболістом клубу визнавася. Але щось раптом пішло "не так" і воно все частіше переслідує гравця, бо після київського Динамо "вічно перспективний" ну ніяк не може затриматися в жодному з клубів.

Артем в свої 16-17 років був одним із найкращих гравців, і не тільки в Україні. На тому "срібному" для України молодіжному чемпіонаті Європи в 2006 він був включений до символічної збірної турніру. А згідно з даними transfermarkt.de, у свої кращі роки коштував 11 мільйонів євро. Сьогодні ж він вкотре шукає собі місце роботи, і його агент Олександр Панков обіцяє, що Мілевський ще буде грати, та всі ми розуміємо, що це буде далеко не найсильніший клуб.

Що сталося з гравцем, про якого говорили всі і скрізь? Так багато не обговорювали навіть Шевченка в такому ж віці. Хтось скаже, прогуляв все, але ж "талант не проп’єш". Хоч ніде правди діти, таблоїди дуже часто згадували гравця у своїх матеріалах із доказами того, що нападник веде не зовсім тверезий спосіб життя. Хтось говорить, що він і не гравець зовсім – симулянт, проте як же він це талановито робить, та й навряд чи Ігор Суркіс терпів би гравця так довго лише за гарні очі. Хто б що не говорив, та в кожного своя правда.

Для мене ж, як і для мільйонів вболівальників "біло-синіх" київлян, Міля залишиться неймовірно талановитим і суперперспективним навіть у свої 33. Нехай в новій команді складеться все по-іншому, і  Артем після свого чергового голу покаже всім скептикам своє фірмове "Shut up".

 

 

 

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()