Головне

Екс-президент Барселони незаконно купив печінку для футболіста

04.07.2018 14:57 1176 0
Ерік Абідаль

Колишній президент Барселони Сандро Росель підозрюється в тому, що в 2012 році придбав на чорному ринку печінку для захисника Еріка Абідаля.

У розпорядженні Національної поліції Іспанії потрапили записи кількох телефонних розмов, в яких Росель сам все визнає, повідомляє El Confidencial.

В одній із розмов співрозмовник функціонера каже: "Бачиш, Сандро... Ми купили цю печінку незаконно, а сказали, що вона від двоюрідного брата. Це можуть використовувати проти нас". Росель у відповідь погоджується.

За інформацією джерела, слідчі виявили записи з цими розмовами випадково - вони прослуховували телефонні переговори Роселя за зовсім іншою справою, пов'язаною з корупцією.

Колишній президент Барселони перебуває під вартою з травня 2017, його підозрюють у фінансових махінаціях на суму 7 мільйонів доларів. Всі докази у цій справі вже направлені до суду, він почнеться в найближчі тижні.

Ерік Абідаль був гравцем Барселони в 2007-13 роках. У 2011 році у захисника виявили злоякісну пухлину печінки, а вже через півроку він був успішно прооперований. За офіційною інформацією, донором печінки виступив кузен Абідаля Жерар, який побажав залишитися невідомим, пише sportarena.com.

Раніше повідомлялося, що Абідаль став спортивним директором клубу.

Коментарі ()