Головне

Тренер збірної України розповів, які гравці потрібні, щоб перемагати у Європі

17.02.2018 18:21 1383 0
 Олександр Косенко/АФУ

Футзал у світі прогресує у плані динаміки та роботи гравців із м'ячем - саме сильні у цих компонентах виконавці і потрібні збірній України.

Таку заяву зробив керманич синьо-жовтих Олександр Косенко, коментуючи результати виступу команди на Євро-2018 у Словенії. 

"Нам потрібно дуже відповідально та ретельно відбирати гравців до лав збірної. Саме сильних індивідуально. Для того, аби розраховувати на вдалу командну гру потрібні виконавці високого рівня, які чудово працюють з м’ячем, приймають швидкі рішення. Футзал прогресує у плані динаміки та роботи з м’ячем", - заявив Косенко на прес-конференції у Будинку футболу у Києві. 

"Нашим завданням було потрапити до трійки призерів. Якщо не ставити такі завдання – немає сенсу їхати на подібні форуми. Так, ми не стрибнули вище голови, але виконали завдання-мінімум: вийшли з групи, а також отримали розуміння над чим потрібно працювати у майбутньому", - цитує керманича збірної України прес-служба АФУ.

Нагадаємо, українці провели на першості три матчі, здобувши у них лише одну перемогу - над Румунією 3:2. Також збірна України поступилася Португалії 3:5 та Іспанії 0:1 на стадії 1/4 фіналу плей-офф.

Як відомо, першість Європи-2018 вперше в історії виграла збірна Португалії.

Коментарі ()