Головне

Українець став чемпіоном світу з гольфу серед любителів Mercedes Trophy World Final 2014

06.10.2014 13:24 157 0

Українець Олег Павличенко став чемпіоном світу з гольфу серед любителів Mercedes Trophy World Final 2014.

Змагання проходили з 25 по 30 вересня в німецькому Штутгарті.

Учасниками стали представники 32 країн, які змагалися в трьох групах - "А", "В" і "С".

Українець став беззаперечним переможцем в останній групі, набравши при цьому 73 очки.

Переможцем у групі "А" з результатом 73 очки став Філіппе Монтенегро з Латинської Америки. У групі "В" перемогу здобув англієць Нік Лоуренс з результатом 72 очки.

Відзначимо, що об'єднана команда Центральної та Східної Європи складалася з трьох гравців: представника України, Угорщини та Словаччини. В загальному командному заліку змагань команда на чолі з Олегом Павличенком посіла 5 місце.

Також Олег Павличенко переміг в найголовнішій номінації Чемпіонату - Drive to the Major. Це дає йому право грати на турнірі Monday After Event, який відбудеться відразу ж після чемпіонату світу серед професіоналів Open Championship в 2015 році.

Унікальність Monday After Major полягає в тому, що на одному полі в поєдинку зійдуться любителі і професіонали гольфу, учасники Open Championship 2015.

MercedesTrophy - серія найпрестижніших у всьому світі аматорських гольф турнірів, які проводяться з 1989 року. Щорічно в Штутгарті проводиться фінал MercedesTrophy, на якому присутні гравці з 25-35 країн.

Загальна кількість учасників турнірів MercedesTrophy різного рівня по всьому світу складає близько 60 тисяч чоловік. Україна була представлена ​​у фіналі вдруге за всю історію проведення турніру. Але Чемпіоном світу з гольфу українець став вперше за 25 років існування MercedesTrophy, повідомляє gazeta.ua.

Коментарі ()