Головне

Президент Федерації гандболу України замішаний у викраденні людини?

13.06.2017 11:42 2215 0

Президент Федерації гандболу України Андрій Мельник є ватажком кримінального угруповування і замішаний у викраденні людини.

Про це в інтерв`ю Українські правді заявив колишній директор компанії Нафтогазвидобування Олег Семінський, який був викрадений у 2012 році і провів у полоні три роки.

Ось як Семінський розповідає про своє викрадення.

"Затримання сталося на під'їзді до будинку: посередині вулиці мене несподівано різко ударив з лівого боку автомобіль "Мазда 3" з шашечкою "таксі", в цей же момент переді мною зупинився "Рендж Ровер" (білого кольору, АА 0003 ЄС) і ззаду ще один "Рендж Ровер" (чорного кольору, номерів не пам'ятаю). Я виходжу зі свого автомобіля, відкриваю двері, підходжу до цієї "Мазди".

У цей момент з неї вискакують чотири людини, з переднього "Рендж Ровера" - чотири людини, і два із заднього. Усі у формі камуфляжу, в масках, стволи 9 мм я бачив чітко. Мене збивають з ніг, надівають маску, прикували в наручники.

У цей момент моя сусідка вийшла на вулицю, побачила колотнечу і почала кричати "міліція". У відповідь (як я вже потім визначив, ватажок банди Андрій Мельник, президент Федерації гандболу) характерним басом відповів "ми вже тут".

Мене завантажили в машину, я їду, думаю, "мінімум "Альфа" мене узяла. Гаразд, зараз доїдемо в офіс, дізнаємося, що там". Але на вулицю Горького, де знаходиться УБОЗ, ми не їдемо, на Володимирську не їдемо. Мені так здалося, що на Московській площі ми розкрутилися і машина набрала хід вже на Лівий берег. Так воно і виявилося. Орієнтовно мене тримали десь в 45 хвилинах їзди від Києва на Лівому березі в сільській лазні", - розповів потерпілий.

Андрій Мельник
Коментарі ()