Головне

У жіночій гандбольній Суперлізі України з'явиться етап плей-офф

26.07.2017 15:50 342 0

На засіданні Комітету з проведення змагань ФГУ відбулося жеребкування учасників чемпіонату України серед команд жіночої Суперліги.

Також була затверджена дата проведення матчу за Суперкубок - 5 вересня, інформує офіційний сайт Федерації гандболу України.

Суперкубок розіграють Галичанка (Львів) і Дніпрянка (Херсон).

Чемпіонат же розпочнеться 15-16 вересня.

На першому етапі команди проведуть "здвоєні гри" за коловою системою з роз'їздами у два кола. Кожна команда повинна зіграти по 20 ігор за два кола.

На другом етапі всі команди розподіляються на дві групи (А та Б) за результатами ігор попереднього етапу. До групи "А" включаються команди, що зайняли 1-3 місця після першого етапу. До групи "Б" включаються команди, що зайняли 4-6 місця.

Якщо після завершення 26 ігор різниця в очках між командами, що зайняли 1-е та 2-е місця становить 7 очок і менше, то для визначення чемпіона України між цими двома командами проводиться серія ігор до двох перемог за системою "плей-офф".

Після завершення 26 ігор, команди що зайняли 3-е та 4-е місця для визначення бронзового призера Чемпіонату України проводять між собою серію "плей-офф" до двох перемог.

Нагадаємо, Галичанка буде єдиним представником України у жіночих єврокубках у новому сезоні.

Коментарі ()