Головне

Сумчанка перемогла на домашньому міжнародному турнірі з індорхокею

10.01.2017 18:45 445 0

Через три роки після попереднього, який пройшов у 2014 році, у Сумах знову зустрілися жіночі індорхокейні команди.

Разом з новим рестартом турнір отримав і нову назву. Тепер це "Різдвяні зустрічі" на відміну від "Кубку Співдружності", що був раніше, інформує офіційний сайт Федерації хокею на траві України.

Спочатку планувалося, що приїдуть команди з Білорусі, Литви та Казахстану. Однак незадовго до нового року команди з Литви та Казахстану відмовилися від участі.

У підсумку на турнір заявилися шість команд: дві білоруські (ХК Мінськ, молодіжна збірна) і чотири українські, три з яких, по суті, є сумськими - МСК Сумчанка, ІФК СумДПУ, юнацька збірна плюс збірна Полтави.

Грали три дні по колу - у перші два дні по дві гри, на третій день - по одній.

Після першого дня визначилися три лідери - МСК Сумчанка, ХК Мінськ і білоруська молодіжка - мали по дві перемоги.

У другий день у лідери вибилася Сумчанка - 4 перемоги, а у переслідувачів - по 3, причому молоді білоруски досить несподівано обіграла "мінчанок".

У третій день молоді білоруски програли сумським "фізкультурніцям" і посіли третє місце. Доля "золота" вирішувалася в очному поєдинку "мінчанок" і "сумчанок".

Гостям потрібна була тільки перемога, причому з великим рахунком, українок влаштовувала і нічия. 3:3 - такий результат цілком влаштував Сумчанку.

Отже, перше місце посіла Сумчанка, друге - ХК Мінськ, третє - молодіжна збірна Білорусі.

 
Коментарі ()