Головне

Олександр Годинюк - новий головний тренер національної збірної України

05.08.2014 15:12 226 0

У вівторок, 5 серпня, відбулося засідання виконавчого комітету Федерації хокею України.

Основним питанням порядку денного було призначення головного тренера національної збірної України, інформує офіційний сайт ФХУ.

"Ми проконсультувались із фахівцями, залучили до обговорення громадськість і прийшли до висновку, що наразі найкращою кандидатурою на заміщення вакантної посади є Олександр Годинюк", - повідомив президент ФХУ Анатолій Брезвін.

"Я знаю Олександра Олеговича вже достатньо давно: він відомий спортсмен, вдало працював із Соколом, юніорською та молодіжною збірними України, Молодою Гвардією. Я гадаю, що він "дозрів" до роботи з національною збірною", - висловив свою думку віце-президент Євгеній Імас.

Загалом кандидатура Олександра Годинюка була схвалена всіма присутніми членами виконкому, рішення щодо його призначення було прийняте одноголосно.

Сам тренер подякував членам виконкому за довіру та висловив своє бажання залучати до роботи зі збірною молодих гравців.

"Я уважно слідкую за молоддю. Захаров, Падакін і Скрипець вже "засвітилися" у збірній. Буду залучати то роботи Віталія Ляльку, інших талановитих хокеїстів", - сказав тренер.

Нагадаємо, що суперниками національної збірної команди України на чемпіонаті світу 2015 року будуть команди Італії, Казахстану, Японії, Угорщини та Польщі.

Нагадаємо, наприкінці липня у ФХУ задовольнили прохання Андрєя Назарова та розірвали угоду з тренером.

Коментарі ()