Головне

ЧС-2015. Дивізіон I. Група A. Україна - Казахстан 2:5. Годинюк програв Назарову. ВІДЕО

19.04.2015 19:50 1195 0
ЧС-2015. Дивізіон I. Група A. Україна - Казахстан 2:5. Годинюк програв Назарову. ВІДЕО

Національна збірна України з хокею з поразки стартувала на Чемпіонаті світу 2015 року у Дивізіоні I у Групі A у польському Кракові. "Синьо-жовті" фактично в одні ворота програли команді Казахстану, яку наразі очолює екс-тренер донецького Донбасу Андрєй Назаров.

На звітний поєдинок тренер українців Олександр Годинюк заявив лише 20 виконавців. Побєдоносцев і Захаров, які напередодні стали клубними чемпіонами того ж таки Казахстану, не встигли приїхати у розташування збірної до першої зустрічі. Відразу було зрозуміло, що суперники, які і так є фаворитами, отримають додаткову перевагу - у вигляді двох лишніх гравців.

Збірна України з перших же хвилин особливу увагу звернула на гру у захисті. І виходило це у них досить таки непогано, адже небезпечних моментів біля воріт Захарченка не виникало, а якщо і з'являлися кидки, то він з ними справлявся. Так тривало до першої меншості нашої команди. Свою більшість Казахстан реалізував уже на п'ятій секунді.

Друга шайба, пропущена у першому періоді, дала зрозуміти, що суперники і справді сильніші, а третя, яку казахстанці провели у більшості у другій 20-хвилинці, зняла всі питання про переможця. Єдиним позитивом у грі України став початок третього періоду, коли підопічні Годинюка створили кілька моментів, а завершили це все шайбою у більшості.

Щоправда, Казахстан швидко повернув перевагу у три голи. Завершальний відрізов матчу команди відверто догравали й економили сили на наступні протистояння. Так тривало до останньої хвилини, коли хокеїсти обмінялися голами через втрату концентрації.

Коментарі ()