Головне

ЧС-2016. Дивізіон IВ. Україна розпочинає з розгрому

17.04.2016 21:06 1459 0
ЧС-2016. Дивізіон IВ. Україна розпочинає з розгрому

Збірна України успішно розпочала виступи на ЧС-2016 в групі В Першого дивізіону. В поєдинку проти команди Румунії підопічні Олександра Савицького були на голову сильніші свого суперника, що і дозволило їм завершити гру з переможним рахунком 6:1.

Гра розпочалася під диктовку нашої збірної. В перші п'ять хвилин українці притиралися до суперника, після чого вперше засмутили його голкіпера. Петранговський отримав шайбу, красиво хитнув захисника і потужно вистрілив між щитками воротаря.

Після закинутої шайби українська збірна трохи скинула оберти, однак, це не завадило їй вдруге пробити румунського голкіпера. Цього разу відзначився Гаврик, який вискочив на ворота з кута і красиво надіслав шайбу в ворота.

В кінцівці першого періоду наша збірна залишилася у меншості, і Румунії вдалося відіграти одну шайбу. Захарченко відбив перед собою дальній кидок суперника, але на п'ятаку вже чекав Роберт Петер, який і перевів снаряд в наші ворота.

Світлина wmib2016.iihf.com

В другій 20-хвилинці наша збірна продовжила грати першим номером, створила декілька гострих моментів, проте і у Румінії можливості були. Однак, після чергової швидкої атаки наші знову забили. Воротар румунської команди зміг виручити після кидка Тимченка, проте впоратися з добиванням Гаврика у нього не було шансів.

Ну а третій період видався найрезультативнішим для нашої команди в цій грі. Румунія намагалася "показувати зуби", проте, результат цієї гри і її переможець був ясний і зрозумілий вже на старті заключної частини гри.

Четверту шайбу закинув Побєдоносцев, кидок якого з близької відстані не зміг відбити воротар, а вп'яте йому довелося діставати шайбу з сітки власних воріт після пострілу Захарова. А крапку в цій зустрічі наша команда поставила ефектно, коли граючи в меншості Гніденко зліва атакував ворота після пасу Бондарєва.

У підсумку, українська команда здобула перемогу на старті, однак, ключові матчі у нашої команди попереду. 17-го квітня на команду Савицького чекає матч проти господарів турніру - хорватів.

Чемпіонат світу

Дивізіон IB

1-й тур

Румунія – Україна 1:6 (1:2, 0:1, 0:3)

0:1 – Петранговський (Гніденко) – 05:10
0:2 – Гаврик (Чернишенко) – 11:28
1:2 – Петер (Папп, Міхалі) – 16:18 ГБ
1:3 – Гаврик (Тимченко) – 27:54
1:4 – Побєдоносцев (Міхнов, Шафаренко) – 42:24
1:5 – Захаров (Бабинець) – 44:03
1:6 – Гніденко (Бондарєв) – 48:07 ГМ

Склад України: Захарченко. Толстушко – Петрухно, Ісаєнко – Романенко, Побєдоносцев – Андрейків, Алексюк – Жовнір. Бабинець – Захаров – Благий, Кіча – Гніденко – Петранговський, Міхнов – Шафаренко – Бондарєв, Гаврік – Чернишенко – Тимченко

Коментарі ()