Головне

Відомий хокеїст та боєць АТО жорстко висловився щодо провалу збірної України

29.04.2018 11:22 2349 0

 

Збірна України провалилася на чемпіонаті світу у дивізіоні 1В через низький рівень хокеїстів та штучне вікове обмеження у першості УХЛ. 

Таку заяву зробив відомий у минулому воротар Сокола, юніорської та молодіжної збірної, боєць одного із добровольчих батальйонів у зоні АТО Микола Ворошнов. 

"Хокей. На чемпіонаті світу програли японцям 1:7. Це є реальний стан речей в нашому хокеї. Можете забити мене ногами, але я хотів, щоб наші вилетіли і з цієї групи, і в наступному році мали б грати з доволі екзотичними хокейними країнами типу Сербії, Ісландії, Мексики, Китаєм.....бо це є рівень сьогоднішнього хокею в Україні. Точніше, не зовсім хокею, а менеджменту цієї галузі", - написав Ворошнов на своїй сторінці у Facebook. 

"По факту - вчорашня "дивовижна" нічия в основний час зі збірною Литви і той єдиний заліковий пункт врятували наш зад і ще на один рік збірна України залишиться десь в "підвальному приміщенні" світового хокею - група В першого дивізіону. По ситуації: в українській професійній лізі неофіційно (на рівні усних домовленостей між власниками команд) заборонено приймати участь гравцям старшим за 24 роки, отже всі хлопці "золотого" хокейного віку мали б або їхати за кордон, або банально вішати ковзани на цвях(що абсолютна більшість і зробила)", - додав хокеїст. 

Нагадаємо, на чемпіонаті світу збірна України зайняла четверте місце, вигравши лише один матч - у Румунії 3:0 на старті першості. При цьому Естонії та Хорватії синьо-жовті поступилися вперше в історії, а Литві (у якої  взяли одне очко, яке й вирішило подальшу долю команди) - вдруге. 

Раніше повідомлялося, що тренер збірної України Олег Шафаренко пояснив провал у грі з Японією втомою.

Результати матчів усього турніру на чемпіонаті світу у дивізіоні 1В дивіться на Чемпіоні.

Коментарі ()