Головне

Одіозний російський депутат закликав Білорусь та Казахстан бойкотувати Ігри-2018

06.12.2017 12:22 868 0
 Віталій Мілонов. Фото: aif.ru

Білорусь, Казахстан, Киргизстан та ще декілька країн мають бойкотувати зимові Олімпійські ігри-2018 через рішення МОК про відсторонення росіян.

Таку заяву зробив одіозний депутат Госдуми Росії Віталій Мілонов. 

На такий крок представники цих держав мусять піти на знак солідарності з Росією та назло "північноатлантичному імперіалізму", вважає росіянин. 

На думку Мілонова, до представників колишнього СССР мають долучитися ще й країни спілки БРІКС (Бразилія, Індія, Китай та ПАР).

"Пропоную вам продемонструвати солідарність з нашою країною і утриматися від участі в Іграх в знак солідарності, якщо участь російської збірної буде неможливим", - заявив Мілонов. 

"Сьогодні всі ми є свідками цькування Росії в МОК. Всі ми прекрасно усвідомлюємо, що причини цього цькування носять політичний характер. Наші країни, так чи інакше, кожна по-своєму стикалися з проявом північноатлантичного імперіалізму. США і її сателіти в різний час надавали на наші країни політичний тиск і економічний шантаж. Сьогодні під прицілом Дядька Сема виявилася Росія. Але хто дасть гарантію, що, наприклад, завтра, під молот економічних апетитів Заходу не потрапить ваша Батьківщина і ваша національна гордість? "- йдеться в повідомленні парламентарія.

Нагадаємо, раніше представники президента Росії Владіміра Путіна заявили, що участь спортсменів із РФ під нейтральним прапором неприпустима.

Також очікується, що на рішення МОК 6 грудня відреагує сам Путін.

 

Коментарі ()