Головне

Усі медалі Пхенчхана за 22 лютого, медальний залік

22.02.2018 18:22 2722 0
 

22-го лютого на Олімпійських іграх в Пхенчхані розіграні 10 комплектів медалей.

Австрійка Анна Гассер виборола золото у сноуборді в біг-ейрі, срібло у американки Джеймі Андерсон, брозна у новозеландки Зоуі Садовски Сіннотт.

У фристайлі в хаф-пайпі чемпіоном став Девід Вайз з США, срібна нагорода дісталася Алексу Феррейрі з США, а бронза - Ніко Портеусу з Нової Зеландії.

У жіночому хокейному турнірі американки в драматичному фіналі проти канадійок виграли золото, бронза у команди Фінляндії.

У гірських лижах в слаломі у чоловіків золоту медаль виграв Андре Мюрер, срібло у Рамона Зенхаузера зі Швейцарії, а бронза - у австрійця Міхаеля Матта.

У жінок в суперкомбінації чемпіонкою стала швейцарка Мішель Гісін, срібло виграла Мікаела Шиффрін з США, а бронзу - швейцарка Венди Холденер.

В лижному двоборстві у чоловіків у естафеті на великому трампліні і 4 по 5 км золото виграли німці, другими були норвежці, срібло - Австрії.

У біатлоні в жіночій естафеті золоту медаль виграла команда Білорусі, срібну - Швеція, а бронзу збірна Франції.

У шорт-треку на дистанції 500 м у чоловіків переміг китаєць У Дацзин, срібло виборов Хван Дае Хен із Південної Кореї, бронза - у Лім Хе Чуна також з Південної Кореї.

У цій же дисципліні на 1000 м жінок першою була Сюзанне Схюлтінг з Нідерландів, другою - канадка Кім Бутен, італійка Аріанна Фонтана.

В естафеті на 5000 м золотою стала команда Угорщини, срібло виграла збірна Китаю, а бронзу - Канада.

Збірна Норвегії продовжує утримувати лідерство у медальному заліку (13-12-10), далі йде Німеччина (13-7-5), третьою - Канада (9-7-8). 

 
Коментарі ()