Головне

Стало відомо, які нові дисципліни можуть включити в зимові ОІ-2022

06.03.2018 13:09 942 0
 

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) розгляне пропозиції міжнародних федерацій щодо включення нових дисциплін в програму зимової Олімпіади-2022 до липневого засідання виконкому.

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) запропонував включити в програму Ігор супермікст. У фігурному катанні запропоновано провести змагання з синхронного катання. У шорт-треку може бути додана ще одна командна дисципліна.

Федерація санного спорту (FIL) запропонувала включити в програму Олімпіад ще шість дисциплін - спринти у чоловіків, жінок і в двійках, жіночі двійки, а також натурбан.

Що стосується лижних видів, то FIS пропонує включити змагання в двоборстві у жінок, змішаний турнір зі стрибків з трампліну, біг-ейр у фрістайлі, паралельний слалом в гірських лижах, а також повернути змагання в паралельному слаломі у сноубордистів. Розглядаються також й інші дисципліни у фристайлі.

Поки не ясно, чи будуть включені якісь з перерахованих форматів в програму Пекіна-2022 або їх розгляд буде відкладено до наступних Олімпіад, пише tribuna.com.

Раніше була інформація, що Японія представила символи ОІ-2020.

Коментарі ()