Українська правда

Російські уболівальники нагадають шведам про Полтавську битву гігантським банером

Сергей Шемшученко — 18 червня 2008, 16:02

Російські уболівальники під час вирішальної гри за вихід у 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу з командою Швеції нагадають суперникам про результат Полтавської битви.

"Як і на попередніх іграх, наші уболівальники добре підготувалися до матчу зі шведами. Цього разу темою обрані взаємини Росії і Швеції в петровські часи, а саме - буде проведена аналогія з Полтавською битвою", - повідомив у середу "Інтерфаксу" по телефоні прес-аташе

Російського футбольного союзу Андрій Малосолов.

Зокрема, за його словами, з 6 тис. окремих плашок на трибуні буде відтворений величезний банер з цього приводу. Малосолов також відзначив, що росіян на стадіоні будуть підтримувати не менш 8-8,5 тис. співвітчизників.

"Шість тисяч квитків нам виділено по квоті, але практика перших двох матчів показала, що вже на місці російські уболівальники здобували додатково порядку 2-2,5 тис. квитків.

Зокрема, вони були й у грецькому секторі, і в іспанському. Причому, самі іспанці пачками продавали нам квитки у свій сектор", - розповів Малосолов.

Крім того, за його словами, на кожнім з попередніх матчів близько половина VIP-квоти також була за росіянами.

Матч Росія-Швеція розпочнеться 18 червня в Інсбруку. Для виходу в чвертьфінал російській збірній необхідна перемога, шведів влаштує і нічия.

"Ітерфакс-Україна"