Українська правда

Ганс-Дітер Фліх: Німеччина – справжня кубкова команда

Сергей Шемшученко — 20 червня 2008, 10:59

Головний тренер німецької збірної Йоахім Лев відбував дискваліфікацію за вилучення в матчі з Австрією і формально німецькою збірною у чвертьфіналі керував помічник Лева Ганс-Дітер Флік, що і відповідав на запитання на після матчевій прес-конференції.

"Ми пишаємося тим, як ми грали з першої і до останньої хвилини. Ми билися зіо всіх сил, проводили прекрасні атаки і повинні бути дуже щасливі. Німеччина - справжня кубкова команда, що здатна зібратися, коли це необхідно. У матчі з австрійцями в нас були проблеми з флангами, і напередодні зустрічі з португальцями, у складі яких грають Сімау і Кріштіану Роналду, було важливо з цим розібратися. Ми також хотіли наситити центр поля, тому на полі з'явилися Зімон Рольфес і Томас Хітцльшпергер.

Ми хотіли створити трикутники з вінгерів і центральних півзахисників. Це додало міцності обороні і позбавило португальців простору. Я посперечався, що ми заб'ємо після "стандарту". Ми зробили два таких гола, а тому мені, можливо, варто було б подвоїти ставки. Я був упевнений, що ми обов'язково заб'ємо після розиграшу стандартного положення, оскільки португальці в таких ситуаціях почувають себе непевно. У нас багато гравців, що відмінно грають на "другому поверсі", що ми ще раз довели в цьому матчі", - відзначив Флік.

Офіційний сайт Євро-2008