Українська правда

Тотті та Неста повернуться до складу збірної Італії

Сергей Шемшученко — 25 червня 2008, 00:33

Відповідно до видання „The Corriere dello Sport" Франческо Тотті та Алессандро Неста завершать зі своїм відпочинком від збірної та повернуться в основу під керівництвом Марчелло Ліппі.

Вже вся італійська преса повернула Ліппі до керма національної збірної, тепер та ж преса підбирає оптимальний склад до відбіркової кампанії на ЧС 2010. Саме видання „The Corriere dello Sport", що Ліппі вже запросив Тотті та Несту до своєї команди, з яким останні завжди були у добрих стосунках.

Тотті останній раз виступав за збірну, коли Італія у матчі проти Франції здобула Кубок світу 2006 року, це також був і останній матч Ліппі, якого після ЧС змінив Донадоні.

Неста зіграв один матч у відбірковій кампанії до Євро 2008 ще у жовтні 2006 у матчі проти Грузії, а потім слідом за Тотті оголосив про завершення виступів за національну команду.

Але незважаючи на тодішні заяви, обоє гравців готові повернутися до команди, якою керуватиме Ліппі.

Якщо ця інформація підтвердиться, то вона однозначно порадує італійських фанів, яким явно не вистачало якості у грі своєї улюбленої команди, яку саме ці два чемпіони світу можуть забезпечити.



www.goal.com