Українська правда

Хаві: Іспанія може увійти в історію

Сергей Шемшученко — 25 червня 2008, 16:44

Півзахисник збірної Іспанії Хаві із захопленням чекає на поєдинок проти Росії, але наголошує, що команду Арагонеса ніколи не покидала впевненість, що вони здобудуть Кубок Європи 2008.

- На відміну від Росії, ми повірили в свої сили на самому початку, і тепер готові потрапити у книжки з історії. Ми в кроці від фіналу і ми туди потрапимо.

28-річний гравець очікує, що ця гра буде зовсім іншою, ніж та, яку вони провели на початку чемпіонату.

- Вся відмінність від тієї гри у тому, що росіяни повірили у себе після перемоги над голландцями. Тепер вони вірять у себе, вибивши з розіграшу фаворита змагань, вони дуже вмотивовані. Перший матч пройшовся по них як удар молотом, але хід змагань та результати позначилися на їх грі.

- Вони перемогли Голландію, тому що були фізично краще підготовлені. Ви всі могли бачити, що голландці були втомлені, а росіяни виглядали свіжішими. Але думаю в матчі проти Італії ми також довели, що ми в гарній фізичній формі. Ми чудово виконали свою роботу.

Гравець „Барселони" вважає, що Іспанія не змінить стиль гри в матчі проти Росії.

- Ми продовжуватимемо грати за нашою філософією. Ми домінуватимемо і атакуватимемо. Але головне не дати їм грати в ту гру, яку вони хочуть. Та загалом треба сконцентруватися на собі, а не на опоненті.

www.itv-football.co.uk